Barion Pixel

Ecsedi Noémi, dietetikus

#noémidietrend

Hogyan is mutassam be magam?! Talán a minden lében két kanál a legmegfelelőbb jelző.
Szeretem, ha motiváló környezetben lehetek, és imádom, ha sikerül megoldani a legnagyobb fejtörést okozó problémákat is egy-egy formabontó ötlettel. A kihívások keresésénél még jobban szeretek beszélni és hallgatni (persze nem csak feleslegesen), egyik kedvenc témám a táplálkozás.
Oda vagyok a brainstormingokért és ha valami új, szuper dolgot alkothatok – inkább másokkal közösen, mint egyedül. A konyhában is az alkotást szeretem a legjobban, a főzés-sütés iparát egészen kiskorom óta űzöm. Mindig a saját fejem után mentem az ételkészítés kapcsán, és Téged is arra foglak buzdítani, hogy kísérletezz!
Talán pont ezek a dolgok vezettek a dietetikus pályára, mert nincs olyan, hogy lehetetlen, csak tehetetlen – az egészséges is lehet finom!

Tapasztalataim: Voltam én már minden IS.. Hostess, eladó, kasszás, még málnát is szedtem nyáron, de diplomával a kezemben először egy idősek otthonában helyezkedtem el (idős étkeztetés). Rögtön ezután ugrottam pár korosztályt és egy bölcsiben lettem élelmezésvezető (gyermekétkeztetés). A legtöbb tapasztalatot azonban az önkormányzati fenntartású munkahelyem jelentette, ahova tanácsadó dietetikusként vettek fel, emellett már három bölcsőde diétás lurkóiért feleltem. Igazi mély víz, hiszen senkihez nem szaladgálhattam szakmai tanácsokért: jöttek a kliensek ezer és egy problémával, majd a csoportos foglalkozások, kiadvány összeállítás és egy kis idősotthon ismét befigyelt. A szervezés, tervezés az erősségem lett, na meg a kooperatív munkavégzés.

Mottóm: Vagy csináld jól, vagy sehogy!

Végzettség: dietetikus (Semmelweis Egyetem)

A csapat többi tagja