Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Webshopunkban bankkártyás és utalásos fizetési módok közül választhatsz. 

Mindkét esetben egy automatizált rendszeren keresztül kapsz majd számlát, utalás esetén pedig az utalási adatokat is e-mailben kapod meg, ezért kérünk, pontosan add meg a címed.

A kártyás fizetéshez Barion rendszert használunk, ami teljesen biztonságos, ne ijedj meg tőle.

Sajnos többször fordult velünk elő, hogy elkezdtünk dolgozni egy vendég táplálkozási naplóján, telefonáltunk és e-maileztünk, majd ő eltűnt. Ezek a munkaóráink kifizetetlenek maradtak, hiába tettünk bele ugyanannyi energiát, mintha megtartttuk volna a tanácsadásokat, így érthető, hogy szeretnénk némi biztosítékot. Amennyiben a szolgáltatást mégsem tudod igénybe venni és még nem dolgoztunk az anyagoddal, visszautaljuk az árat.

A Szolgáltatásaink menüpont alatt megismerkedsz a szolgáltatásainkkal és kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat. (Ha nem tudod, mi lenne megfelelő, írj!)

Kosárba teszed itt vagy a webshop felületén.

Ha minden terméket/szolgáltatást kiválasztottál, a fizetési módot kell megadnod (kártya vagy utalás).

Fizetsz, majd e-mailben értesítést kapsz a vásárlásodról. (Helyesen add meg az adatokat!)

Ha terméket vásároltál, küldjük neked – Foxpost csomagautomatát e-mailben egyeztetünk. Ha szolgáltatást, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Minden tanácsadás vagy egyéni étrend elkészítéséhez szükségünk van egy általad töltött táplálkozási naplóra, amit a szolgáltatás igénylése után el is küldünk neked az instrukciókkal együtt.

Ha minden jól megy, és nincs komolyabb problémád, nem kell az életmódodat teljesen átalakítanunk, csak finomhangolni, akkor akár egyetlen alkalom is elegendő lehet. Azonban, ha valamilyen bonyolultabb gonddal érkezel hozzánk, részletesebben szeretnél informálódni egy adott témakörben, vagy maradtak még kérdéseid, mindenképp érdemes egy konzultáción is részt venned. Ha adott alkalommal mindent meg tudunk beszélni az egyéni tanácsadáson, de egy kis idő elteltével meg szeretnél bizonyosodni arról, mindent jól csinálsz-e, szintén érdemes bejelentkezned konzultációra.

Az általunk készített étrendek lényege, hogy a számodra megfelelő adagnagyságokat, alapanyagokat, étkezési ritmust és napszaki elosztást mutatjuk be, ezért a későbbiekben te magad is variálhatod a felhasznált nyersanyagokat. Az étkezések energia- és tápanyagtartalma a hét minden napján fix, így könnyedén kicserélheted például a hétfői uzsonnaötletet a szerdaival.

Akár egy étrend is elegendő tudással vértezhet fel. Az általunk összeállított étrendek mintát szolgáltatnak, ezért inkább egy egyéni tanácsadással érdemes kombinálni őket, ha szeretnéd, hogy a korábbi táplálkozási szokásaidat is értékeljük, és minden kérdésedre szeretnél választ kapni.

Ha első alkalommal rendelsz tőlünk csomagban szolgáltatásokat (például étrend 1 + egyéni tanácsadás), 15% kedvezményt kapsz a vásárlás végösszegéből. Azonban, ha először csak egy szolgáltatást veszel igénybe (például egyéni tanácsadás), és a későbbiekben rendelsz mellé egy másikat (például étrend 1), csak a második vásárlás összegéből biztosítunk 10% árkedvezményt.

Az étrendeket és a tanácsokat is személyre szabottan állítjuk össze neked, ezért nem célszerű átadnod másnak, mert azzal lehet, hogy nem segítenél neki, hanem akár épp rontanál is a helyzetén.

A csoportos tanácsadás lényege, hogy többen érkeztek hasonló problémákkal (például fogyási célok), és egy átfogó, a diéta alapjait bemutató tanácsadáson vesztek részt. Ha ilyen igényetek merül fel, kérünk, írjatok nekünk a az info@dietrend.eu címen! Az előre megbeszélt témakörön belül természetesen sor kerülhet egyedi kérdésfeltevésre, játékos feladatokra és gyakorlati szemléltetésre is. Fontos, hogy előzetesen felmérjük a csoport tudásszintjét, és ehhez igazítjuk az oktatás anyagát.

Természetesen igen, ha épp nincs semmilyen vírus vagy különleges helyzet.

Mi 4 évet tanultunk a Semmelweis egyetemen, de persze ez senkit nem érdekel… A lényeg az, hogy tapasztaltunk mindenfélét és szerencsésen meg is oldottuk a szembe jövő problémákat. Foglalkoztunk például gluténérzékenységgel, inzulinrezisztenciával, vesebetegséggel, hisztamin érzékenységgel, egyszerű fogyással és számos egyéb betegséggel – egyéni és csoportos ellátásban is. Rendszeresen olvasunk szakirodalmat és azok a továbbképzések, amikre mi járunk, nem pár órásak. Nem dobálózunk nagy szavakkal, mert tudjuk, hogy milyen súlyos következményeik lehetnek, ha hibázunk.

A főoldalon megtalálod a táblázatot, de írd meg nyugodtan, mit szeretnél és segítünk!

Instagramon, Facebookon, Youtube-on és TikTok-on is jelen vagyunk.